شاید از خود پرسیده اید که علت پدید آمدن بیماری بواسیر چیست ؟
بیماری بواسیر (هموروئید) به چنددلیل به وجود می آید :
- زور زدن بیش توان و جابجایی وسایل سنگین،
- فشار داخلی شکم و عضلات تحتانی،
- یبوست و بیماری های گوارشی.
این چند دلیل ساده اما پر ابتلا علت پیدایش التهاب در غده هموروئید و ایجاد بافت بیماری بواسیر می شود ، به زبان ساده موقع فشار سنگین و به اصطلاح زور زدن و یا فشار های داخل بدن از جمله شکم و نخاع و یا مدفوع کردن در هنگام یبوست ، رگ های قسمت انتهایی سیستم گوارش دستخوش امتداد و التهاب می شود و این سبب اصلی بیماری بواسیر است که اغلب با درمان هایی چون درمان و جراحی هموروئید با لیزر در منطقه خوش (شمالی و جنوبی) رفع می شود.
غده های هموروئید غده هایی از جنس تحت مخاط ، شامل شریان های کوچک و ریز و بافت های فیبری ماهیچه ای و لغزنده و سیاهرگ های کم حجم و بسیار کوچک می باشند که به این منوال در سمت آنال قرار می گیرند سه غده هموروئیدی در موقعیت های چپ و جانبی ، راست و قدامی ، راست و خلفی پیدا می شوند اما چه می شود.چرا مردم به فکر درمان و جراحی هموروئید با لیزر در منطقه خوش (شمالی و جنوبی) می افتند؟ با ما را در ادامه مقاله همراه باشید.
هموروئید یعنی چه؟
هموروئید جزوی از سازوکار نظارت و کنترل دفع سیستم گوارش می باشند و یک بخش ذاتی از آنورکتال است که در همه وجود دارد ؛ به همین سبب تنها زمانی که بواسیر در بیمار مشاهده شود ، ضرورت به اعمال درمان و مراقبت پیدا می کند ؛ به زبان آسان تر به انقباظ و گشادی بسیار سیاهرگ های این غده در آخر سمت آنال ، بیماری بواسیر می گویند که ما در این مقاله قصد داریم شما را با درمان و جراحی هموروئید با لیزر آشنا کنیم.
معرفی انواع هموروئید
نوع (خارجی) : در پائین ماهیچه دندانه ای می باشد و با پوسته دور و بر مخرج (مقعد) پوشیده می شود و با دقت به رگ گیری بسیار در این بخش ، اگر ترومبوزه شود ، بواسیر سوزش خیلی شدیدی را ایجاد می سازد . ترومبوزه یعنی سفت گردیدن خون درون رگ های هموروئید که سوزش زاید برای بیمار به همراه دارد که پیشنهاد می شود هر چه سریع تر به پزشک مراجعه کرده و برای درمان و جراحی هموروئید با لیزر در منطقه خوش (شمالی و جنوبی) اقدام نمایید.
نوع (داخلی): در بالای ماهیچه دندانه ای می باشد و در این قسمت عصب های عارضه کمتر وجود دارد پس چنانچه بواسیر در داخل این ناحیه بماند احتمال وجود سوزش کم شده و افزون تر از درد آن خونریزی نمایان می شود ؛ غده هموروئید درونی مطابق حد برون زدگی به چهار رتبه توزیع شده است.
میزان برون زدگی هموروئید داخلی
درجه اول : در این موقعیت هموروئید داخل چنل ماهیچه ای قرار گرفته است پس اینجا اساسا بیمار مبتلا به این نوع بواسیر هنگام مدفوع خونریزی می کند.
درجه دوم : بواسیر هنگام عمل دفع از مقعد خارج شده و پس از مدتی با انقباض مقعد خود به خود به داخل بافت خود بر می گردد.
درجه سوم : بواسیر در هنگام دفع خارج شده ولی با انقباض مقعد به داخل بر نمیگردد و بیمار باید خودش بواسیر را به داخل هدایت کند.
درجه چهارم : در این حالت بواسیر همیشه بیرون و ملموس است و قابل هدایت به داخل نیست.
بواسیر ترکیبی : در موقعیت ماهیچه دندانه ای یعنی در دو طرف خط دندانه ای تشکیل می شود و متاسفانه ویژگی های هر دو گونه درونی و برونی را دارا است ، در هموروئید مرکب یا مخلوط بزرگ و علامت دار درمان و جراحی ( هموروئید ) بواسیر با لیزر بسیار ضروری است.
جمع بندی
درمان هموروئید با لیزر دقت در جراحی را چندین برابر میکند لیکن از آنجا که دستگاه جراحی قیمت بالائی دارد در همه مراکز درمانی مورد استفاده قرار نمیگیرد.
درحال حاضر درمان بواسیر با این دستگاه بهترین انتخاب بیماران است. دراین روش به بستری شبانه نیازی نمی باشد و عمل هموروئید بالیزر بین یک ربع تا نیم ساعت بدون درد و خونریزی انجام خواهد شد.