بواسیر یا هموروئید از جمله بیماری های مقعدی است که باعث خونریزی، درد و ناراحتی می شود. درمان و جراحی هموروئید با لیزر در تختی از جمله راهکارهای درمان این بیماری است که در دسترس شما قرار دارد. در رش سنتی فرد به طور کامل بی هوش می شود و یا از بی حسی موضعی استفاده می شود.
در روش سنتی توده هموروئیدی با استفاده از تیغ جراحی بریده می شود. این روش هموروئیدکتومی نام دارد. به دلیل مشکلاتی مثل درد یا سوزش شدید به هنگام بی حسی موضعی، جراحی سنتی هموروئید در اکثر اوقات با بی هوشی انجام می شود. در ادامه ی این مقاله به توضیحاتی در خصوص جراحی سنتی هموروئید و تفاوت هایی که با درمان و جراحی هموروئید با لیزر در تختی تهران دارد، می پردازیم.
انواع هموروئیدکتومی و مزایا و معایب آن
جراحی هموروئید با تیغ جراحی، در شرایطی رخ می دهد که بیماری بواسیر بسیار پیشرفته شده باشد و چاره ای به جز برداشتن توده هموروئیدی وجود ندارد. این جراحی که هم با بی حسی و هم با بی هوشی انجام می شود دارای انواع مختلفی است. اگر جراحی به صورت بی حسی موضعی انجام شده باشد جزو جراحی های سرپایی است و بیمار می تواند همان روز به خانه بازگردد. در صورتی که بیهوشی صورت بگیرد بیمار باید تا رفع بیهوشی و استیبل شدن شرایط در بیمارستان بماند.
عمل هموروئیدکتومی باز
در این نوع عمل جراحی درمان هموروئید، پزشک با ایجاد برش هایی تمام توده ی هموروئیدی را برمی دارد. این روش معمولا زمانی که میزان عفونت زیاد است و یا توده هموروئیدی بسیار بزرگ است انجام می شود. این عمل به این دلیل باز نامیده می شود که در انتها پزشک ناحیه را بخیه نمی زد و باز می ماند تا خود به خود ترمیم شود.
عمل هموروئیدکتومی بسته
این نوع عمل جراحی بیشتر برای هموروئید داخلی استفاده می شود. وقتی بیمار می خوابد، جراح یک اسکوپ را به داخل مقعد می فرستد تا توده هموروئیدی را بهتر بررسی کند. جراحی انجام می شود و در انتها زخم توسط نخ های قابل جذب بخیه می شود تا مراحل ترمیم خود را طی کند.
عمل استاپلر
عمل استاپلر درد و خونریزی کمی دارد و به همین دلیل برخی از بیماران آن را می پسندند. نکته مهم در خصوص استاپلر این است که با این روش احتمال بیشتری نسبت به سایر روش های درمان می رود که بیماری دوباره بازگردد.
روش رابربند
در این روش با استفاده از یک باند پلاستیکی از رساندن خون به بافت هموروئیدی جلوگیری می شود. با نرسیدن خون به توده هموروئیدی این توده خشک می شود و به مرور زمان خود به خود می افتد.
عوارض عمل هموروئیدکتومی
در عمل هموروئیدکتومی علاوه بر این که عوارض ناشی از بیهوشی در بیمار وجود دارد، باید منتظر عوارض دیگری نیز باشیم. این عوارض عبارت اند از احتمال خونریزی آنال، لخته شدن خون، عفونت در محل زخم، ناتوانی در دفع مدفوع و درد فراوان. برای کاهش این عوارض باید مراقبت های بسیاری از جمله مصرف به موقع داروها و مصرف زیاد مواد بی حس کننده به ویژه در هنگام دفع اشاره کرد. گفتنی است که مصرف این داروها و مواد بی حس کننده نیز خود با عوارض دیگری همراه هستند.
درمان و جراحی هموروئید با لیزر در تختی
برای درمان بواسیر نیازی ندارید که حتما با چاقوی جراحی درمان شوید. درمان و جراحی هموروئید با لیزر در تختی با بی حسی موضعی انجام می شود و بیمار می تواند بعد از انجام عمل که کمتر از یک ساعت طول می کشد به منزل برگردد.
در این روش نیازی به استفاده از پانسمان وجود ندارد و می توانید به راحتی به کارهای روزمره بپردازید. دوره نقاهت درمان و جراحی هموروئید با لیزر در تختی بسیار کمتر از جراحی سنتی با تیغ جراحی و چاقو است. هر دو نوع بواسیر داخلی و خارجی قابل درمان با لیزر هستند و عفونت هایی که باید انتظار آن ها را در عمل جراحی باز داشته باشید در لیزر وجود ندارد.
درمان هموروئید با لیزر در مرکز تخصصی لیزر هموروئید
مرکز تخصصی لیزر هموروئید با کادری مجرب و سابقه ای درخشان، آماده ی ارائه ی خدمت درمان هموروئید با لیزر در تختی، در مدت زمان کوتاه و بهترین اثربخشی است. درمان هموروئید با لیزر در مرکز تخصصی لیزر هموروئید زیر نظر پروفسور روبیک به بو، فوق تخصص جراحی کولون و رکتوم از اتحادیه اروپا صورت می گیرد. خود را برای درمان به بهترین متخصصان بسپارید.