بیماری‌های مقعدی انواع مختلفی دارند که یکی از آنها فیشر و یا همان شقاق نام دارد. روش‌های گوناگونی برای درمان این بیماری وجود دارد که امروزه لیزر درمانی به عنوان یکی از روش‌های قطعی و عالی برای درمان بیماری فیشر استفاده می‌شود. کلینیک‌های مختلفی هستند که در شهرهای گوناگون این بیماری را با این روش درمان می‌کنند. برای اطلاعات بیشتر درباره جراحی فیشر با لیزر در شهر قدس، این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.

بیماری فیشر چیست؟

بیماری فیشر به زخمی می‌گویند که در ناحیه مقعد و در پوشش سلولی آن ایجاد می‌شود. این زخم در اثر عوامل مختلفی ایجاد می‌شود که درد شدیدی را در بدن فرد بیمار ایجاد می‌کند. گاهی اوقات این زخم به صورت یک ترک‌خوردگی در اطراف ناحیه مقعد به وجود می‌آید که در هنگام دفع مدفوع درد بسیار زیادی را برای فرد بیمار ایجاد می‌کند. اگر بیماری فیشر به صورت مزمن در بیمار وجود داشته باشد باعث خونریزی شدید در هنگام دفع مدفوع خواهد شد. برای اینکه این بیماری شدید نشود باید در اولین فرصت آن را درمان کرد. یک پزشک متخصص می‌تواند این بیماری را در زمان بسیار کوتاه و به صورت قطعی و بدون بازگشت برای شما درمان نماید.
جراحی شقاق با لیزر در شهر قدس
درمان شقاق با لیزر در شهر قدس

عوامل ایجاد بیماری فیشر

دلایل مختلفی برای ایجاد بیماری فیشر در بدن افراد وجود دارد. یکی از علت‌های رایج، یبوست شدید و بیرون‌روی طولانی مدت است. زایمان طبیعی نیز با فشار بسیار بالایی که در ناحیه آنال به وجود می‌آورد منجر به بیماری شقاق پس از زایمان می‌شود. ابتلا به این بیماری در بانوان و آقایان به نوع تغذیه و سبک زندگی نیز بستگی دارد. نشستن‌های طولانی مدت نیز فشار بسیار زیادی به ناحیه مقعد وارد می‌کند که گاهی اوقات با ایجاد بیماری فیشر در افراد همراه است.

انواع بیماری فیشر

انواع مختلف بیماری فیشر به شقاق حاد و شقاق مزمن می‌گویند. بیماری شقاق حاد با درد و خونریزی زیاد در ناحیه مقعد به وجود می‌آید که اگر به آن توجه نکنید ممکن است درد آن افزایش یابد و به شقاق حاد تبدیل شود. در شقاق مزمن درد بسیار شدیدی در بدن فرد ایجاد می‌شود که گاهی اوقات قابل تحمل نبوده و باید حتماً با روش لیزر درمانی به رفع آن پرداخته شود.

لیزر درمانی فیشر

برای درمان بیماری فیشر بهتر است روش درمانی را انتخاب نمایید تا بتوانید در مدت بسیار کوتاهی بیماری خود را درمان کرده و دوران نقاهت کوتاهی را طی نمایید. در شهر قدس و در کلینیک تخصصی ما این بیماری با استفاده از بهترین تجهیزات و دستگاه‌های پیشرفته به راحتی قابل درمان است. می‌توانید به پزشک متخصص مراجعه کرده و از لیزر درمانی برای درمان بیماری خود بهره‌مند شوید. در زمان قدیم با استفاده از عمل‌های جراحی و مواد بیهوشی این بیماری را برطرف می‌کردند. این باعث می‌شد که افراد دچار عوارض پس از بیهوشی و مشکلات زیادی برایشان به وجود آید.

جراحی فیشر با لیزر در شهر قدس

اگر در شهر قدس زندگی می‌کنید می‌توانید به راحتی و با مراجعه حضوری به کلینیک ما مراجعه کرده و از پزشکان متخصص ما بخواهید که شما را مورد معاینه و درمان قرار دهند. این امکان نیز برای افرادی وجود دارد که در سراسر کشور ما زندگی می‌کنند تا از خدمات غیرحضوری ما برخوردار شده و به صورت غیرحضوری یک نوبت برای خودشان رزرو کنند. اگر شما هم به این بیماری دچار شده و از درد آن رنج می‌برید می‌توانید با ما در تماس باشید و درمان بیماری خود را در یک محیط کاملا بهداشتی و ضدعفونی انجام دهید. ما به صورت قطعی بیماری شما را با استفاده از روش لیزر درمانی، درمان خواهیم کرد و هیچگونه بازگشتی برای بیماری شما به وجود نخواهد آمد. پیشرفته‌ترین دستگاه‌های لیزر درمانی در کلینیک ما به صورت کاملا تخصصی استفاده خواهد شد. سخن پایانی
جراحی فیشر با لیزر در شهر قدس
جراحی فیشر با لیزر در شهر قدس
اگر به‌دنبال یک روش مطمئن برای درمان بیماری فیشر در شهر قدس هستید ما به شما توصیه می‌کنیم که لیزر درمانی بهترین و قطعی‌ترین روش برای درمان این بیماری است. می‌توانید با سرعت بسیار بالا و در کمتر از نیم ساعت بیماری خود را با این روش درمان کرده و هیچگونه خونریزی و درد شدیدی را حس نکنید. برای درمان بیماری خود در کلینیک تخصصی ما با شماره‌های درج شده در این مطلب تماس بگیرید.  

سوالات متداول

دوره نقاهت درمان فیشر با لیزر چقدر است؟

درمان فیشر با لیزر نسبت به جراحی که هفته ها طول می کشد، دوره نقاهت کاملا کمتری دارد. این روش بصورت سرپایی انجام شده و افراد روز بعد از عمل جراحی می توانند به کارهای خود برسند.

آیا می توان پس از درمان فیشر با لیزر ورزش کرد؟

انجام ورزشی که باعث کشیدگی یا فشار به کمر و ناحیه نشیمنگاه شود، 2 الی 3 هفته ممنوع می باشد.

آیا خونریزی پس از لیزر طبیعی است؟

اگر در حد چند قطره باشد، بله کاملا طبیعی است. در غیر این صورت هر چه زودتر به پزشک معالج خود اطلاع دهید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *