زخم مقعدی یا شقاق یکی از بیماری‌های نشیمنگاهی است که بلافاصله بعد از ابتلای بیماران باید نسبت به درمان آن اقدام کرد تا از روند پیشرفت بیماری جلوگیری نمود. به همین دلیل امروزه با استفاده از شیوه‌های متنوع به درمان این بیماری می‌پردازند، یکی از پرکاربردترین این شیوه‌ها لیزر درمانی است. معمولا جراحی شقاق با لیزر در شهریار و دیگر نقاط کشور زیر نظر پزشکان متخصص با استفاده از استانداردترین دستگاه‌ها انجام می‌شود تا احتمال عود بیماری به کمترین میزان خود برسد.

شقاق چیست؟

شقاق مقعدی نوعی پارگی در ناحیه ظریف مقعد است، به طوری که باعث می‌شود تا که اسفنکتر مقعدی یا همان عضله‌های اطراف مقعد قابل دیدن باشد. پارگی موجب اسپاسم عضله‌های مقعد نیز می‌گردد و لبه‌های پارگی و شکاف بازتر خواهد شد. ایجاد شدن اسپاسم منجر به درد شدید می‌شود و تاثیر زیادی بر کندی روند درمان دارد.
جراحی شقاق با لیزر در شهریار
جراحی شقاق با لیزر در شهریار
 

انواع شقاق

شقاق نیز از جمله بیماری‌هایی است که خود متشکل از دو نوع می‌باشد که نوع آن با توجه به مدت زمانی که در بدن قرار دارد، تعیین خواهد شد.
  1. شقاق حاد: کسانی که بار اول به بیماری شقاق مبتلا می‌گردند، نمونه اول را تجربه می‌کنند. شقاق مزمن در طی 12 هفته اول درمان می‌شود، این نوع شقاق درد و خونریزی کمتری دارد و زخمی که در بدن بیمار ایجاد شده از عمق کمی برخوردار است.
  2. شقاق مزمن: شقاق مزمن با گذشت 12 هفته از بیماری همچنان درمان نمی‌شود، در بعضی مواقع عمق زخم بقدری می‌باشد که عضله اسفنکتر نیز قابل دیدن است. این بیماری درد زیادی دارد و تشخیص آن با بررسی زخم و دیدن تورم لبه‌های پوست زخم به راحتی میسر است.

علائم شقاق

ایجاد بیماری شقاق یا شکاف مقعدی با علائمی همراه است که به قرار زیر می‌باشند:
  • هنگام حرکت روده و دفع مدفوع، بیمار درد شدیدی را تجربه می‌کند.
  • گاهی بیمار بعد از حرکات روده‌ای تا چند ساعت درد دارد.
  • ترک قابل دیدن در پوست اطراف ناحیه مقعدی
  • بافته برجسته مانندی که در بیرون از دهانه مقعد وجود دارد.
  • دیدن خون قرمز روشن بعد از دفع بر روی دستمال توالت یا مدفوع

جراحی شقاق با لیزر در شهریار

جراح متخصص در شهریار بعد از بررسی محل زخم از لیزر جهت برش استفاده می‌کند چرا که لیزر با ویژگی انعقاد سریع خون، موجب می‌شود تا بیمار هیچ گونه درد و خونریزی نداشته باشد. پزشک محل بیماری را مشاهده می‌کند و از طریق دستگاه لیزر بدون آن که کوچکترین آسیبی به بافت‌های سالم بدن وارد کند بیماری را خارج می‌کند. فرآیند جراحی شقاق با لیزر در شهریار به مدت بیست تا سی دقیقه طول می‌کشد، بعد از جراحی هم بیمار هیچ گونه درد و نقاهتی را تجربه نمی‌کند و می‌تواند به کارهای روزانه خود بپردازد. اگر در مراحل اولیه بیماری شقاق هستید، استفاده از روش های درمان خانگی شقاق مقعد به درمان اولیه و پیشرفت این بیماری کمک کند.

مزایای جراحی شقاق با لیزر در شهریار

استفاده از درمان شقاق با لیزر در شهریار نسبت به جراحی‌های سنتی مزیت‌های فراوانی برای بیمار به دنبال دارد، به همین دلیل، بسیاری از بیماران این شیوه درمانی را برمی‌گزینند. برخی از مزایای جراحی شقاق با لیزر در شهریار را می‌توان این چنین ذکر کرد:
  • در جراحی سنتی شقاق بیمار بستری می‌شود و دوره نقاهت یک ماه را تجربه می‌کند، اما لیزر درمانی شقاق موجب می‌شود، عمل بیمار تنها در بیست دقیقه صورت گیرد و بدون هیچ گونه بستری و دوره نقاهتی از شر شقاق مقعدی راحت شود.
  • با توجه به این که لیزر شقاق مانع از ایجاد درد و خونریزی برای بیمار می‌شود راحتی بیشتری برای بیمار به دنبال دارد، اما در جراحی سنتی بیمار متحمل درد و خونریزی زیادی است.
  • دستگاه‌های لیزر با دقت فوق العاده‌ای که دارند برای جراحی شقاق باعث می‌شوند تا کمترین آسیب به عضله اسفنکتر وارد کنند، در نتیجه بیمار دچار بی‌اختیاری مدفوع نمی‌گردد، اما در جراحی سنتی امکان اشتباه انسان و آسیب به عضله اسفنکتر محتمل‌تر است.
جراحی شقاق با لیزر در شهریار
جراحی و درمان شقاق با لیزر در شهریار
 

جهت رزرو نوبت کلیک کنید

نتیجه گیری امروزه ایجاد روش‌ها و تکنولوژی‌های نوین باعث شده است بیماری‌های نشیمنگاهی از جمله بیماری شقاق یا شکاف مقعدی به راحتی درمان پذیر شوند. یکی از تکنولوژی‌های جدید در درمان این بیماری استفاده از لیزر است. جراحی شقاق با لیزر در شهریار راهی ساده برای افرادی است که از این بیماری رنج می‌برند تا برای همیشه با آن خداحافظی کنند.

سوالات متداول

چرا جراحی شقاق با لیزر از سایر روش های درمانی بهتر است؟

درمان شقاق با لیزر بدون درد و خونریزی بوده و در کمترین زمان ممکن انجام می شود. این روش تاثیر گذاری بیشتری دارد و عوارض آن خیلی کمتر از سایر روش ها است.

چه زمان باید برای درمان شقاق با لیزر اقدام کرد؟

هنگامی که درمان های خانگی و دارویی پاسخگو نباشد و شقاق بهبود نیابد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *